O preduzeću Farbara M5 i Elektro M5

Preduzeće Farbara M5 i Elektro M5 uspešno posluje od svog osnivanja 2014. godine, Farbara M5 i Elektro M5 posluje na dve lokacije u Obrenovcu, prodavnica broj 1 ulica Zdravkovićeva br. 1. i prodavnica broj 2. u ulici Cara Lazara br. 1.

Farbara M5 i Elektro M5 PONUDA

U svom sastavu posedujemo moderno uređen maloprodajnI objekat sa magacinskim prostorom 400m2.

Osnovna delatnost preduzeća Farbara M5 i Elektro M5 je trgovina bojama, lakovima i elektro materijala a kod nas možete pronaći veliki izbor fasadnih sistema, izolacija, molerskog alata, sandolina, stiropora, termoizolacija, lepkova, fasada, fasadnih boja,
silikona, pur pena, sve za hidroizolacije, termoizolacije, ukrasni dekorativni stiropor,
dekorativne tehnike (sahara,sunset), mix sistem boja i fasada, gips karton ploče, osb ploce i aluminijumske profile.
U našem bogatom asortimanu su aluminijumske lajsne, mineralna vuna, kamena vuna, šrafovska roba kao i električni alati.

POZOVITE NAS ZA SVA PITANJA

IMAMO STALNE POPUSTE. AKCIJE!

Iz širokog programa elektro materijala izdvajamo kablove, aling program, utičnice, prekidače, dozne, modularni program, automatske osigurače i razvodne table,
led panele, led sijalice, led trake, led reflektore, fasadne svetiljke, fasadne fenjere, neonsku rasvetu, produžne kablove i sve za Vaš dom.

U sklopu firme posedujemo dostavna vozila i našim uvaženim potrošačima obezbedjuejmo dostavu do željene adrese.
 

MISIJA I VIZIJA FARBARE M5 I ELEKTRO M5

Misija Farbare M5 i Elektro M5  je da svoj asortiman organizuje prema zahtevima i željama klijenata.
Nastojimo da iz dana u dan poboljšaVamo saradnju sa našim potrošačima u svakom pogledu.
Svesni da su pojedinci istinski srećni i zadovoljni samo u takvom okruženju, vodimo računa da zadovoljimo interese svih zaposlenih, poslovnih partnera i društvenog okruženja.
Naša vizija je razvijanje firme u pravcu ponude najboljih proizvoda po najpovoljnijim uslovima i to sve na jednom mestu. 

MI MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO

PROFESIONALNE KONSULTACIJE

Kako uspeh kompanije čine pre svega ljudski resursi, veliku pažnju posvećujemo izboru kvalitetnih kadrova.
Tim zaposlenih u Farbari M5 i Elektro M5 će Vam uvek biti na usluzi sa predlozima i najsavremenijim rešenjima za uredjenje Vaših objekata.
Sigurni smo da u svakom trenutku možemo da Vam ponudimo najoptimalnija rešenja, kao i najbrže odgovore na Vaše zahteve i pružanje detaljnih tehničkih informacija vezanih za prodajni asortiman.
U preduzeću Farbara M5 i Elektro M5, robu možete kupiti na odloženo plaćanje čekovima građana ili administrativnom zabranom do 2 godine, po najpovoljnijim cenama po kojima je i poznato preduzeće Farbara M5 i Elektro M5.